Još jedna linija iz Tuzle za Njemačku

Wizz Air, najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi i jedan od avioprijevoznika sa najbržom stopom rasta u Evropi, najavila je danas novu liniju iz Tuzle za njemački Baden-Baden.
14.03.2018 u 15:12

Prvi let nove niskotarifne Wizz Air linije zakazan je za 18. juni i saobraćat će dva puta sedmično, ponedjeljkom i petkom, otvarajući odlične nove mogućnosti putovanja za građane i građanke BiH i njihove goste sa početnom cijenom od 29.99 KM.

Baden-Baden će tako postati sedmi njemački grad za koji će Wizz Air letjeti.

Nestrpljivi putnici koji planiraju godišnje odmore ili vikend putovanja, imat će priliku otkriti ovu prekrasnu regiju i uživati u gradskim kafićima na otvorenom, modernim buticima, neobičnim vrtovima kao i termalnim kupalištima.

Kao pionir najniže cijene avio karata u Evropi, Wizz Air odgovara na potražnju svojih kupaca i nastoji stvoriti više mogućnosti i dalje proširiti svoju mrežu iz Tuzle. U 2018. godini ukupno 15 destinacija iz 6 država bit će dostupno iz Tuzle, što dodatno doprinosi rastu lokalne privrede, avioindustrije, turističke i ugostiteljske ponude te poboljšanju poslovnih veza između zemalja.

(pressing.ba)