Željo pao, Bekrić izvukao Plemiće, Čelik sve dalje od opstanka

Željezničar je poraz kod Krupe na Vrbasu iskompomitovao lidersku poziciju, Zrinjski je slavio u Bijeljini i učinio šampionat zanimljivijim, dok je Čelik domaćim remijem sve dalje od opstanka.
21.04.2018 u 20:21
rad zri

Kunić je pogodio za vodstvo Borca a Nikolić za poravnanje i to je sve što su vidjelli navijači Čelika na Bilinom polju. S ovim remijem, Zeničani su sve dalje od opstanka.

Pobjedom u Bijeljini  Zrinjski je odmakao dva boda Želji i sada sve drži u svojim rukama. Junak duela u Semberiji je Samir Bekrić, koji je pogodio u finišu meča.

- Jako teška utakmica za nas protiv jako dobre ekipe koju predvodi sjajan trener, kojeg znam dugo i koji je bio vrhunski igrač, te mu želim da tako budem uspješan i kao trener. Bila je to utakmica mnogo važna za nas i na kraju mislim da smo zasluženo slavili i došli do tri važna boda na teškom gostovanju, kazao je Bekrić.

Nakon pobjede u Tuzli od Željezničara se očekivala pobjeda u Krupi, ali na kraju zijan. 

- Razočarenje, odigrali smo loše ovaj meč. Ovo je dan kada ništa ne ide. Krupa je zasluženo pobijedila, izvinjavam se navijačima, rekao je Adžem, te je dodao:

- Moramo dići glavu, ovo je vrlo slabo, istakao je Adžem.

pressing.ba