Sudija nakon penala brutalno pretučen

Fudbalski sudija Marinko Cvjetković može biti sretan što je uopšte danas živ, s obzirom šta mu se desilo za vikend dok je dijelio pravdu.
24.10.2016 u 08:34

Naime, na utakmici Regionalne lige Centar u entitetu Republika Srpska između Naših Krila i Rudanke, brutalno je pretučen.

Sve je počelo kada je dosudio penal za domaćina pri rezultatu 1:2 za goste.

Tada su na njega nasrnuli gostujući fudbaleri koji su ga tukli do iznemoglosti.

- Poslije dosuđenog kaznenog udarca golman gostiju je priznao da je napravio prekršaj, međutim, opkoljavaju me fudbaleri Rudanke Dobrica Jović me udara glavom u predjelu lica, odnosno usta, jednom pa drugi put. Pao sam kao pokošen, uspio sam nekako ustati sav krvav. Psovke i vrijeđenje paraju nebo. U tom trenutku spašavaju me redari , publika, domaći fudbaleri. Kada sam pomislio da se koliko -toliko smirila situacija, rekao sam da je to kraj, nema nastavka. U tom trenutku prema meni šprinta Goran Todorović, prvotimac Rudanke, uspio sam se izmaknuti na prvi udarac, ali me ruši nogama. U padu volejom me u glavu dočekuje Jović. Sijevaju udarci na sve strane, glava, stomak, ruke, noge, gubim svijest, priča nevjerovatnu priču Marinko Cvjetković za pravdabl.com.

Iako su arbitra udarali i drugi fudbaleri, isticali su se Dobrica Jovića i Gorana Todorović, kome Disciplinska komisija nakon svega treba doživotno zabraniti da se bavi fudbalom i sportom uopšte.

(pressing.ba)