Mbape dogovorio senzacionalan transfer?!

Španski novinar "El Chiringuita" Đozep Pedrerol (Josep) tvrdi da je Mbape sve doovorio s Real Madridom. On je ekskluzivno saznao da je sve dogovoreno između Mbapea i Reala koji ga već godinama pokušava dovesti.
03.01.2022 u 15:43

Mbape ima ugovor s PSG-om do ljeta 2022. godine, a to znači da već sada, odnosno od 1. januara, može pregovarati sa zainteresiranim klubovima u koje odlazi besplatno. Real Madrid je strpljivo čekao ovaj trenutak i sada ekspresno sve dogovorio s napadačema koji nije skrivao da ga interesira dolazak u Madrid.

Tako je PSG ostao bez odštete, a još ljetos im je Real nudio 200 miliona eura. Francuzi su to odbili i tako ostali bez ikakve odštete za jednog od najboljih napadača na svijetu. Mbape je u PSG-u od 2017. godine kada je najprije stigao na posudbi za 35 milijuna, a onda i otkupljen od Monaka za 145 miliona eura.

Mbape je za PSG odigrao 195 utakmica i postigao 147 golova, uz 76 asistencija. Sada će karijeru nastaviti u Real Madridu, a upravo se ova dva kluba sastaju u osmini finala Lige prvaka.