Ovih 30 zanimanja donosi najveću zaradu

Prema istraživanju „Business Insidera“, među 30 zanimanja koja donose veliku zaradu nalaze se fizioterapeut, pogrebnik, asistent pravnika, tehničar za civilni inžinjering.
01.11.2015 u 14:18
posao

Među 30 dobro plaćenih zanimanja nalaze se i arhitektonski tehničar, tehničar za mehaniku, tehničar za industrijski inžinjering, elektromehaničar, industrijski mehaničar, kardiovaskularni tehnolozi i tehničari te fizioterapeut asistenti. 

Još neka od zanimanjima koja obećavaju veoma visoke plate nalaze se i geološki tehničar, asistenti radne terapije, radiološki tehnolog, aviotehničar, tehničar elektronike, respiratorni terapeut, tehničar elektrotehnike, specijalista za računarske mreže, tehničar u oblasti vazdušno-kosmičkog prostora, kao i web dizajner. 

Prema ovom istraživanju, profesije koje garantuju dobra primanja su tehnolog za magnetnu rezonancu, medicinska sestra, operater za medicinsku dijagnostiku, organizator za pogrebe, nuklearni tehničar, tehnolog nuklearne medicine, oralni higijeničar, radio-terapeut i kontrolor leta.

(capital)