Otac pucao u sina pa pred policijom uperio sebi pištolj na čelo

U porodičnoj kući u Ulici Đurđevdanskoj 33 u Đurđevu kod Žablja, u petak oko 15.30 časova odigrala se prava drama. Mještanin D.T. (58) je pucao iz vatrenog oružja i ranio N.T. (35), svog sina. Metak ga je pogodio u grudi i on je sa teškom povredom prevezen u Urgentni centar KCV u Novom Sadu, pišu Novosti.
06.04.2019 u 09:03
novi sad

Po nezvaničnim saznanjima, između oca i sina je, najverovatnije došlo do prepirke, a onda je D.T. u jednom tenutku uzeo pištolj za koji poseduje dozvolu i ispalio jedan hitac u sina.

Poslije toga je pozvao policiju i rekao da je pucao u svog 35. godišnjeg sina, a zatim i hitnu pomoć iz Žablja, koja je povređenog N.T. prevezla u Urgentni centar u Novom Sadu.

- Povrijeđeni je prilikom transporta u Urgentni centar bio u stabilnom stanju. Bio je svjestan i komunikativan - rekli su u Hitnoj pomoći u Žablju za Novosti.

Poslije ispaljenog hica u sina, D.T. je kako prenose Novosti, repetirao pištolj i u dnevnoj sobi porodične kuće, oružje prislonio sebi u glavu, prijeteći pred policajcima da će se ubiti. Policajci iz Žablja i Novog Sadu su poslije dramatičnih pregovora, uspjeli da ga savladaju i otmu pištolj, poslije čega je sproveden u Policijsku upravu u Novom Sadu.

(Večernje novosti)