Opštini zbog duga isključen internet

Zbog teške materijalne situacije u Opštini Bileća vlada prava panika među uposlenicima.
07.07.2019 u 16:12
Opstina Bileca

Kakvo je stanje u ovoj hercegovačkoj opštini najbolje govori podatak da im je isključen internet zbog neplaćenih računa, pa mnogobrojni natrpani službenici ne mogu da obave osnovne radnje i operacije.

Bileća je vjerovatno jedina opština u Evropi koja nema internet, i čije su ulice godinama raskopane i pretvorene u rovove, jer nikako ne može da se završi famozna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže, koju pored svih hercegovačkih firmi traljavo izvodi „Euro eko tim“ iz Krupe na Vrbasu.

Proteklih dana brojne komentare izazvala je fotografija krava koje šetaju i pasu centrom Bileće, obilazeći između kafića Miljanove tranšeje…

Proces propadanja i raspadanja ulazi u potonju fazu, a sindrom Bileće uskoro će zahvatiti cijelu Srpsku. Bilećani koji sada gunđaju moraju biti svjesni da žanju ono što su sami posijali, jer su oni proizveli i uporno biraju braću Vuković, Miljana i razne Dunđere, a računi lakomislenosti, prodaje glasova, trgovine malim ličnim interesima i prodaje duše đavolu, polako dolaze na naplatu.

(RD)