Vojvodićeva izjava na Tušnju postala hit na internetu

Trener Borca Darko Vojvodić bio je ogorčen nakon utakmice na Tušnju gdje je njegov klub poražen, ali je njegova izjava nakon duelapravi hit na internetu
14.04.2018 u 18:01
vojvoda

- Danas smo odigrali dobru utakmicu, kao što uvijek igramo ovdje u Tuzli, ali falilo nam je malo sportske sreće. Sloboda danas nije bila bolja. Odlučila je nijansa, jedan prekid, u najnezgodnije vrijeme, rekao je Vojvodić o igri svog tima.

A onda se obrušio na čelnike svoga kluba, kazavši:

- Mislim da treba da se stide i da je sram sve one koji su nas ovdje danas poslali bez ikakve podrške. Tu prije svega mislim na svoj klub. Ove momke su poslali, isto kao neke ovce. Bez ikakve podrške. Bez ikoga iza leđa. Ovi momci su odigrali jednu dobru utakmicu, za svoj klub, za svoj grad. Svi drugi nek se dobro zamisle i nek se crvene. Ne trebam ja to iz Tuzle da govorim, nego trebaju oni sami to da prepoznaju. Ovo je bruka i sramota kako su nas poslali i na koji način. I šta nam je ovdje radio jedan polupismeni frajer. Ali, nebitno... Još jednom čestitam Slobodi. Ali još jednom kažem nikome se nećemo skloniti. Jedan pravi i pošteni trener je rekao "Moja ekipa se nikom neće skloniti. Ko god misli da će to tako biti grdno se z....". Tako i ja kažem. Ali, ovo što smo mi ovdje poslati bez ikakve zaštite sram i stid nek je onih koji vode ovaj klub i onih koji o ovom klubu razmišljaju, rekao je Vojvodić.

Šta će reći čelnici Banjalučana nakon ove izjave, ostaje da se vidi.

pressing.ba