Šaban se ne može načuditi Meliki i talentima iz Srebrenika (video)

Melika Moranjkić je još jednom fascinirala žiri u "Pinkovim zvijezdama", ali i sve gledoce.
19.03.2017 u 11:20
melika

Pjesmu Jelene Tomašević "Melahnolija" koja je izuzetno zahtjevna, mlada Melika je donijela na jedan vrhunski način, demonstriravši sav svoj talenat i potencijal.

Usuditi se i otpjevati jednu tako tešku pjesmu koja je izazov za iskusne interpretatore, samo pokazuje da za Meliku nema prepreke u muzičkom svijetu.

To najbolje potvrđuju i komentari žirija, a Dragan Mirković je kazala:

- Melika ti nas uvijek baciš u neki trans, u neko posebno stanje, ne znam kako da ti to objasnim. Početak pjesme koji je u falsetu, što je jako teško, tako čisto, intonativno...sjajno, nemam riječi.

Oduševljeni su bili i Đani, kao i Dara Bubamara te Maja Nikolić, dok je Šaban Šaulić želio da zna odakle je Melika, a kada je odgovorila da je iz Srebrenika, Šaban je rekao:

- Iz Srebrenika? Pa Bože sačuvaj, tamo svi pjevaju fenomelano. Da li je moguće taj Srebrenik, pa to je stvarno čudno, kazao je Šaban a na pitanje voditelja Milana, ko je to još iz Srebrenika, Šaulić je rekao:

- Pa svi su iz Srebrenika. Ko god dobro pjeva, on je iz Srebrenika. Toliko dobrih pjevača iz Srebrenika je stvarno nevjerovatno. Melika ti ovo što pjevač je bilo predivno. Milina slušati. Teška i zahtjevna pjesma i taj tvoj anđeoski glas. Falscet pa poslije forte koji držiš tako dugo, pa se bitam odakle joj toliko vazduha. Odlično. Ona sada već sve zna o pjevanju, zaključio je Šaban.

Kako je izgledao nastup Melike Moranjkić pogledajte u videu koji počinje na 34.minuti.

pressing.ba