Navijači Sloge prekinuli utakmicu i uzeli dresove fudbalerima

Komšijski derbi prvog kola Druge fudbalske lige Republike Srpske, grupa zapad, u Petrovu između Ozrena i dobojske Sloge prekinut je u 37. minutu pri vođstvu domaćina od 1:0.
19.08.2014 u 19:33

U tim trenucima je grupa od 50 navijača dobojskog kluba upala na teren, negodujući zbog loše igre fudbalera Sloge. Nekoliko pristalica dobojskog kluba uhvatilo je za vrat igrača Sloge Dragana Filipovića, skinulo mu i odnijelo dres, prenosi Glas Srpske.

Ostali navijači prišli su drugim fudbalerima doskorašnjeg prvoligaša i zatražili da im skinu i predaju dresove, što su ovi i učinili. Tada je delegatu susreta Tomi Nagradiću iz Dervente prišao glavni sudija Slaviša Mitrović iz Šamca i rekao da je utakmica prekinuta.

Prilikom ulaska na teren navijači Sloge su prošli kraj pomoćnog arbitra Milana Čelikovića iz Šamca i rekli mu da hoće samo da uzmu dresove od igrača dobojskog kluba.

Inače, komšijski derbi privukao je čak 800 gledalaca, a do prekida Ozren je imao više od igre i vodio golom Saše Blagojevića iz 19. minuta sa 1:0.

(glassrpske.com)