LP: Upitni i Ronaldo i Bale, Pep kreće sa "lažnom devetkom"

Drugo polufinale Lige prvaka koje se igra večeras u Madridu između Reala i Bayerna, trebao bi da ponudi dosta bolji fudbal od onog kojeg su nam sinoć demonstrirali Atletico i Chelsea!
23.04.2014 u 08:59

Trener "Kraljeva" Carlo Ancelotti jučer je na posljednjoj presici uoči prvog polufinalnog okršaja s Bayernom, otkrio kako još uvijek nije sto posto siguran hoće li Ronaldo biti spreman za Realovu utakmicu sezone, a nakon popodnevnog treninga u utorak Ancelotti je dobio novi razlog za brigu.

Gareth Bale nije odradio trening do kraja zbog želučanih tegoba. Realova ljekarska služba odmah ga je potjerala doma na odmaranje, a Ancelotti se nada da će Velšanin ipak biti spreman za okršaj s Bayernom.

S druge strane Guardiola je na treninzima uigravao postavu s Manuelom Neuerom na golu, a četvorku ispred njega su činili kapiten Philipp Lahm, Jerome Boateng, Dante i David Alaba. Lahm bi, dakle, ovom prilikom ponovno trebao zaigrati u zadnjoj liniji, a ne u veznoj liniji u kojoj će vjerojatno biti Javi Martinez, te ispred njega Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger i na krilima, dakako, Arjen Robben i Franck Ribery. Najbliži suparničkom golu bi, umjesto Mandžukića, trebao biti Müller baš kao i u prvoj četvrtfinalnoj utakmici protiv Manchester Uniteda.

(pressing.ba)