Hotel iz Katara traži radnike u BiH

Hotel Ritz Carlton Sharq Village, u glavnom gradu Katara Dohi, raspisao je oglas za 12 pozicija. Oglas za posao, koji se provodi putem agencije Luxury Jobs International OOD raspisan je na stranicama za traženje posla u Bosni i Hercegovini.
08.09.2018 u 17:42
hotel

Time su građani naše zemlje pozvani da apliciraju za posao u ovom luksuznom hotelu.

Zainteresovani kandidati mogu poslati CV na engleskom jeziku a oni koji zadovolje kriterije bit će pozvani na intervju, koji će se obaviti „licem u lice“ u Sarajevu.

Podsjetimo da je Ritz Carlton jedan od najpoznatijih svjetskih lanaca luksuznih hotela, dok je Katar najbogatija država na svijetu po prosječnom bogatstvu stanovnika. U oglasu se traži znanje engleskog jezika i minimalno godina iskustva na poslu za koji se aplicira.

U oglasu se traže šanker, radnik u kancelariji, menadžer za rezervacije, osoba za odnose s gostima, menadžer za pića, supervizor, hostesa, radnici u kuhinji itd. Oglas je raspisan 6. septembra a otvoren je 15 dana. Inače, zanimljivo je da se ovaj hotel nalazi među 10 najboljih u Dohi, prema vodećoj svjetskoj stranici za rezervacije hotela – Booking.com.

(biznis info)