Tuzla: U "Bingo city centru" posao dobilo više od 500 ljudi

U petak je zvanično otvoren novi "Bingo city centar" u kojem je posao dobilo više od 500 ljudi!
11.11.2016 u 17:24
bingo

- Ovo je veliki doprinos Gradu Tuzli, Tuzlanskom kantonu ali i cijeloj privredi Bosne i Hercegovine, kazala je Tatjana Paunoski, PR kompanije Bingo.

Objekat se prostire na 40.000 kvadratnih metara koji je prepun sadržaja. Od marketa preko butika, restorana, kafića, igraonica, kuglane, kina... Jednostavno, objekat kakav je nedostajao Tuzli.

- Bingo kao najveći trgovinski lanac u BiH ne bavi se samo trgovinom. Oni imaju 25 fabrika koji proizvode i plasiraju u svojim lancima trgovina kao domaće proizvod. Zamislite koliko poljoprivrednih proizvođača obezbjeđuje sebi egzistenciju zahvaljujući ovoj kompaniji, kazao je gradonačelnik Jasmin Imamović.

Otvorenju je prisustvovalo blizu 20.000 posjetilaca, desetine novinarskih ekipa, a goste su zabavljali Hari Mata Hari i Amel Ćurić.

Nakon otvaranja ovoga Centra, Tuzla se može pohvaliti sa reprezentativnim objektom kakav se može sresti u centrima poput Sarajeva koje ima "Sarajevo City centar", Zagreba koji ima "Portanovu" ili beogradskog "Delta city centra".  

pressing.ba