Došao iz Njemačke i ubio suprugu sjekirom

Čedomir J. presudio je sinoć svojoj supruzi Blaženki J. (39) najvjerovatnije sjekirom, njeno tijelo je ostavio da leži u krevetu, a zatim se popeo na sprat kuće gdje se objesio o jednu gredu. Policija je, stigavši na lice mjesta, najprije ugledala užasan prizor na spratu kuće, a kada su obješenog Čedomira skinuli sa omče, još veći horor ih je sačekao u donjem dijelu porodične kuće u batajničkom Šangaju u Beogradu.
31.07.2022 u 16:23
sjekira

- Mi smo se skoro doselili, ali smo imali kontakta sa njima, ne nešto pretjerano ali bila je to dobra porodica, a djeca su im bila izuzetno vaspitana. Moj muž je malo stariji, teško se kreće, i oni su uvijek pitali da li mi treba pomoć. Nikad tu nije dolazila policija, nikad nije bilo nikakvih problema, čak ni sinoć ništa nismo čuli. Velika tragedija, srećom pa djeca nisu bila tu – kćerka koja je treći razred srednje škole je otišla sa društvom na more, a sin koji je mlađi, četvrti razred osnovne škole, otišao je kod babe - kaže komšinica iz prve kuće do mjesta zločina piše Nova.rs.

Blaženku je, kako saznajemo na licu mjesta, Čedomir sjekirom ubio u prizemlju kuće, a potom je otišao u sobu na spratu kuće i tamo se objesio o gredu. Kada su vatrogasci i policajci došli, naišli su na zaključana vrata. Neko od policajaca se popeo i pogledao kroz prozor i vidio jeziv prizor - Čedomirovo tijelo kako visi. Kada su provalili i kada su skinuli Čedomira sa omče, otišli su dole i zatekli stravičan prizor - Blaženkino tijelo je ležalo na krevetu, a krvi je bilo i po zidovima, kažu svjedoci. Kako saznaje Nova.rs na licu mjesta, Blaženka je bila babica u porodilištu "Narodni front", a Čedomir je, nezvanično, radio u Njemačkoj odakle se vratio prije nekoliko dana.