Fudbaler se zabio s autom u benzinsku pa pobjegao

Nogometaš NK Osijeka Petar Bočkaj (23) zabio se Mercedesom u benzinsku stanicu u Kanižlićevoj ulici u Osijeku, oko ponoći između petka i subote
02.03.2019 u 11:41
bockaj

Prema dostupnim informacijama Bočkaj se vraćao s koncerta srpskog pjevača Saše Matića u dvorani Gradski vrt. Mladi nogometaš doslovno se uparkirao u prostor benzinske stanice pri čemu je ozlijeđena radnica koja je u tom trenutku bila iza pulta. Umjesto da joj pomogne, mladić je pobjegao, no nije daleko odmakao.

-Vozač je krenuo vozilom, bez nadzora, te je udario u prostor benzinske stanice. Radnica je ozlijeđena, no za sada ne znamo kakve ima ozljede. Vozač je napustio mjesto događaja, no ubrzo je pronađen – doznajemo od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

Iz policije nisu htjeli potvrditi da je Bočkaj imao alkohola u krvi, jer se kod nesreća s ozlijeđenim osobama vozaču vade krv i urin, te se čekaju rezultati analize.

Radnica benzinske stanice ostala je zaglavljena, te su u pomoć pozvani vatrogasci.

-U 00,04 sati u subotu dobili smo dojavu da je vozač uletio u prostor benzinske postaje. Dolaskom na mjesto intervencije utvrdili smo da je Mercedes AMG E 43 prošao kroz ulazna vrata benzinske postaje i od siline udara pogurao pult koji je djelatnici zaglavio nogu. Oslobodili smo djelatnicu bez korištenja vatrogasne opreme – doznajemo iz Vatrogasnog operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Osijek.

Benzinska postaja u potpunosti je uništena. Sve što je u njoj bilo je razbacano, razbijeni su izlozi i uopće nema prednjeg dijela objekta. U subotu u jutarnjim satima već su odgovorne osobe INA-e bile na mjestu događaja, a benzinska postaja trenutno nije u funkciji. Kako doznajemo, postoji mogućnost da se postavi montažni objekt te da postaja počne s radom u ponedjeljak.

(Glas Slavonije)