Tuzla: Unuk pretukao djeda i nenu, djed podlegao

Pripadnici Policijske stanici Istok zaprimili su prijavu da je jutros oko 01:50 sati iza ponoći u ulici Armije BiH osumnjičeni E.H. (30) ušao u kuću svog djeda i nene i počeo ih tuči iz za sada nepoznatog motiva i razloga.
16.03.2021 u 17:18
tuzla policija

Iz Uprave policije MUP-a TK saopšteno je kako je unuk svome djedu zadao više udaraca zatvorenom šakom u području glave i tijela dok je nenu odgurnuo te je ista pala i zadobila povrede.

Povrijeđeni su po dolasku Službe hitne pomoći prevezeni na UKC Tuzla, gdje je djed usljed zadobijenih povreda preminuo, dok se nena nalazi u teškom zdravstvenom stanju. Nakon nesreće osumnjičeni E. H. se udaljio sa lica mjesta i za njim je raspisana potjernica.

Brzom intervencijom pripadnika MUP-a TK, osumnjičeni E.H. je pronađen i lišen slobode, a iz Uprave MUP-a TK navode kako je u toku kriminalistička uprava. Da podsjetimo, osumnjičeni E.H (30) se tereti za zločin kojeg je počinio jutros oko 01:50 sati gdje je ušao u kuću svog djeda i nene i počeo ih tuči iz za sada nepoznatog motiva i razloga.

Iz Uprave policije MUP-a TK saopšteno je kako je unuk svome djedu zadao više udaraca zatvorenom šakom u području glave i tijela dok je nenu odgurnuo te je ista pala i zadobila povrede. Povrijeđeni su po dolasku Službe hitne pomoći prevezeni na UKC Tuzla, gdje je djed usljed zadobijenih povreda preminuo, dok se nena nalazi u teškom zdravstvenom stanju.

pressing.ba