Tri dana besplatnog seksa nakon pobjede na izborima

Nacionalno udruženje nigerijskih prostitutki čestitala je generalu Muhammaduu Buhariju na pobjedi na predsjedničkim izborima na svoj način. Naime, udruženje će ispuniti svoje ranije dano obećanje te će, kako bi se proslavila Buharijeva pobjeda, omogućiti tri dana besplatnog seksa s prostitutkama.
02.04.2015 u 14:28
prst

Još u januaru obećali su tri dana besplatnih seksualnih užitaka ako dosadašnji predsjednik Goodluck Jonathan prepusti svoju poziciju Buhariju. Kako bi osigurali da će se svi članovi udruženja pridržavati obećanja i neće naplaćivati seks, iz centrale Udruženja šalju SMS poruke svim članovima.

" Molim vas da proširimo slavlje zbog pobjede generala Buharija na predsjedničkim izborima. U ime svih članova udruženja čestitamo mu na pobjedi, a kao dio ranijeg obećanja, osigurat ćemo tri dana besplatnog seksa diljem zemlje. Želimo da svi naši članovi poštuju tu direktivu, a želimo ovom inicijativom potaknuti novog predsjednika da se pobrine za dobrobit članova ovoga udruženja. Vjerujemo da će njegova pobjeda ojačati ovu bezopasnu borbu", stoji u SMS poruci.

Nacionalna sekretarica udruženja Jessica Elvis pozvala je Buharija da legalizira prostituciju i poboljša položaj prostitutki.

Osim toga, predstavnici udruženja pohvalili su i Jonathana jer je mirno prihvatio poraz.

(agencije)