Premijerligaša preuzeo bivši selektor Zmajića

Nakon proteklog vikenda došlo je do još jedne promjene na trenerskoj klupi a ovoga puta se promjena desila na klupi Krupe.
17.09.2020 u 16:14
Velimir Stojinic

Nakon domaćeg poraza od Slobode sa 2:3, Zorana Marića je naslijedio Velimir Stojinić, nekadašnji selektor U17 reprezentacije BiH. 

U Krupi sam već dvije i po godine i veoma dobro poznajem stanje. Pokušaću da razdrmam tim i da krenemo uzlaznom putanjom. Ekipa ima potencijal, ali, nažalost, rezultati su izostali. Nikada se nisam plašio izazova, tako će biti i ovog puta”, naglasio je 57-godišnji Stojnić u izjavi za Glas Srpske.

Kormilo je preuzeo poslije sedmog kola i sa četiri boda na kontu. Pred Krupom su tri izuzetno teška meča, gostovanje kod Željezničara, domaća utakmica sa Zrinjskim i onda put na Pecaru i duel sa Širokim Brijegom.

“Veoma nezahvalna situacija, ali ići ćemo utakmicu po utakmicu. Pokušaćemo da u ova tri susreta priredimo neko iznenađenje, kojih je u dosadašnjem dijelu sezone bilo dosta u Premijer ligi, i tako pokušamo uhvatiti priključak sa ekipama koje su u sredini tabele. Znam da nam neće biti nimalo lako, ali vjerujem da će nas i sreća pogledati, a ona nije bila saveznik Krupe na početku sezone”, rekao je Stojnić.

U klub su stigla dvojica iskusnih igrača, štoper Miloš Simonović i vezista Muamer Svraka.

“To su stvarno kvalitetni fudbaleri, ali je pitanje u kakvoj su formi i koliko brzo mogu da dođu do željenog nivoa igre. Svi zajedno moramo biti strpljivi i siguran sam da će rezultati doći. Najbitnije je da igrači brzo prihvate moju viziju i fizionomiju igre, jer od toga će zavisiti i plasman ekipe. Ipak, vjerujem da Krupa do kraja sezone može bez problema obezbijediti opstanak, što je u ovom trenutku prevashodan cilj svih u klubu”, dodao je Stojnić.

(SC)