U 32.godini završio srednju pa postao savjetnik načelnika

Savjetnik načelnika Kotor Varoša za odnose sa medijima i član nadzornog odbora novinske agencije SRNA Goran Đurić maturirao je u Srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti u Širokom Brijegu u - 32. godini!
16.10.2019 u 09:59
goran

Đurić je, kao polaznik, završni ispit polagao od 8. juna do 12. juna 2009. godine. Na tom ispitu iz praktičnog rada dobio je trojku, iz hrvatskog jezika „dvicu“, a iz „strukovnog sadržaja“ je opet bio dobar.

Đurić je rođen 1976. godine, a u Srednju strukovnu školu s pravom javnosti upisao je 13. septembra 2005. godine i to nakon završene osnovne škole „Rudi Čajavec“ u Šipragama.

Đurić je i jedan od čelnih funkcionera DEMOS-a u Kotor Varošu, a predstavnik je i Srpske narodne odbrane u Kanadi. Đurić o ovoj temi nije želio da razgovara. Kratko je rekao da nema nikakav komentar i da pišemo šta želimo. Srednja strukovna škola s pravom javnosti u Širokom Brijegu ima na desetine strukovnih profila.

Među njima su ekonomisti, upravni referenti, scenski maskeri i vlasuljari, odjevni tehničari, tehničari nutricionisti... Škola ima filijale u Sarajevu, Banjoj Luci, Zenici, Jajcu, Bugojnu, Novom Travniku, Brčkom, Kiseljaku, Žepču, Bijeljini, Trebinju i u Doboju.

(buka)