Radnica kozmetičkog salona pružala seksualne usluge

Brojne pjevačice, manekenke, starlete...poznato je da pružaaju razne seksualne usluge i bave se prostitucijom, a policija sve više otkriva takve slučajeve.
19.07.2019 u 16:39
sportna masaza

Tako je zagrebačka policija osumnjičila vlasnicu i mendžera kozmetičkog salona da su lani od proljeća pod krinkom pružanja masaže pružale seksualne usluge, u što su uključile i 19-godišnju djevojku.

Istraga je počela nakon što je policija operativnim radom posumnjala da 25-godišnja vlasnica kozmetičkog salona i 45-godišnja menadžerka u prizemlju stambene zgrade u Savskoj ulici, pod krinkom kozmetičkog salona za njegu lica i tijela omogućavaju pružanje seksualnih usluga u zamjenu za novčanu nadoknadu. Utvrđeno je da su vlasnica i mendžerka salona od aprila 2018. godine, putem oglasa nudile usluge masaže i tražile muškarce, a zatim 19-godišnjakinji omogućavale da za novac pruža seksualne usluge, prenosi Hina.

Osumnjičena vlasnica i menadžerka pritom su i same pružale usluge klijentima, utvrdila je policija. Njih policija tereti za krivično djelo prostitucije, a 19-godišnjakinju prekršajno temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

(hina)