Lepa Brena prodala "Grand" i odlazi iz Beograda

Nakon što su nedavno prodali "Grand produkciju", Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili su da okrenu novi list u životu i svoje buduće dane provode mnogo mirnije. Bivši čelnici najpoznatije muzičke imperije donijeli su odluku da se odsele u Majami.
12.12.2019 u 18:37
Lepa Brena 1

Posljednjih dana spekulisalo se dosta i o tome da su velika balkanska muzička zvijezda i nekadašnji teniser stavili svoju karingtonku na Bežanijskoj kosi na prodaju. Navodno, razlog je taj što im se sinovi polako osamostaljuju i njima više nije potreban toliko veliki dom.

Filip i Stefan su se već skućili. Naime, Filip je još prije godinu i po dana, kad je stao na ludi kamen, započeo novi život sa suprugom Aleksandrom Prijović, a prije nego što su dobili sina Aleksandra, uselili su se u svoju kuću takođe na Bežanijskoj kosi. S druge strane, Stefan se prije nekoliko mjeseci uselio u svoj stan u širem centru prijestonice, tako da je poznatim supružnicima kuća postala prevelika za njihove potrebe i potrebe najmlađeg Viktora.

"Brena i Boba žele da ostatak života provedu uživajući, budući da su godinama vrijedno i naporno radili bez ozbiljnog odmora. Brena će nastaviti da pjeva i održava kontakt s publikom na svojim koncertima, zbog čega će živjeti na relaciji Majami-Srbija, a Boba će takođe pomoću mejla završavati poslove iz Amerike, a po potrebi dolaziće u Beograd. Ovoj njihovoj odluci prethodili su dugački razgovori, a pošto je riječ o krupnom koraku, sačekaće iduću godinu, kad bi trebalo sve kockice da se poklope i da krenu preko okeana. Njihova djeca takođe su se složila s tim jer i oni sami vole da odlaze na Floridu, gdje su inače završavali škole i fakultete", priča izvor blizak porodici Živojinović.

Inače, Brena i Boba svoju velelepnu kuću u Majamiju godinama smatraju svojim drugim domom. Boba je i u mladosti tamo proveo dosta vremena, a pjevačica je oba njihova nasljednika na svijet donijela upravo u Americi. Često su i kasnije odlazili tamo i nerijetko provodili praznike i rođendane, a Brena voli Ameriku zbog toga što tamo s porodicom živi i njena rođena sestra Fiketa, za koju je izuzetno vezana.

"Nisam odustala od selidbe na Floridu. Nadam se da će se to uskoro desiti, jedno što me još drži ovde jeste činjenica da su mi deca odrasla pa sam shvatila da imam više vremena da se posvetim karijeri što i činim", potvrdila je muzička zvijezda.

(kurir)