Oglasio se Armin Bijedić o napuštanju "Zvijezda Granda"

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Armin Bijedić napustio šou "Zvijezde Granda", oglasio se i ovaj Sarajlija koji je kazao:
15.05.2015 u 21:43
arko

Dragi moji prijatelji, fanovi, kolege i svi oni koji su me podržavali i pratili za vrijeme mog takmičenja na ZVEZDAMA GRANDA. 

Ovim putem želim da Vam potvrdim ono sto se pisalo proteklih dana, a to je da vise nisam učesnik spomenutog takmičenja. Direktno sam prošao u 6. krug, nakon čega mi je ponuđen Ugovor koji nisam želio da potpišem. Razlozi mog ne potpisivanja su lične prirode. 

Nije tačno da sam došao u konflikt sa Gosp. Sasom Popovicem niti bilo s kim drugim iz Grand produkcije kako se navodilo u pojedinim medijima. S obzirom da nisam potpisao Ugovor, izgubio sam pravo na dalje takmičenje. Također, želio bih da zahvalim GRAND TELEVIZIJI, GRAND PRODUKCIJI, a posebno Gosp. Saši Popoviću na pruženoj prilici, odvojenom vremenu i razumijevanju.

Ja ću i da nastavim sa svojim radom, da se trudim i borim za svoju karijeru, prvenstveno zbog ljudi koji prate moj rad i koji vole ono sto ja radim. 
O mojim nastupima ćete biti blagovremeno obaviješteni. 

VAŠ ARMIN BIJEDIĆ