Pjevačici plijene imovinu zbog duga

Policajci i sudski izvršitelji juče su popisali stvari u stanu Jelene Karleuše (38) zbog njenog duga od tri miliona dinara, koliko je sud odredio da pevačica mora da isplati koleginici Dijani Janković Rokvić (28) za povredu ugleda i časti!
10.11.2016 u 10:45
jeca

S obzirom na to da JK dug nije izmirila u zakonski predviđenom roku, sudski izvršitelji su joj pokucali na vrata doma u Lisičjem potoku. Jelena to nije mogla da gleda, pa je iz kuće zbrisala pre nego što je policija stigla.

Za svaki slučaj došao je i bravar, koji ipak nije morao da obija bravu, jer ih je JK pustila u stan. Izvršitelji i policija su u pjevačicinom domu proveli oko sat vremena. Čim su završili posao, otišli su, a Jelena se svojim džipom vratila u stan, gdje živi sa suprugom Duškom Tošićem i kćerkama Atinom i Nikom.

Pjevačice su zaratile prije dvije godine, kad je JK ismijavala snimak iz doma Didi Džej, u kojem pjevačica liftom silazi u prizemlje. Jankovićeva nije odmah reagovala na prozivke, ali je u jednoj emisiji prokomentarisala izgled male od skandala za doček 2016.

- Lažni kristali iz Koteža, a la Tom Ford... Ovo je stvarno, nemam riječi, više za spavaću sobu - rekla je tada Didi Džej.

Karleušu u sve možeš da diraš, ali u stajling ne. Zato i nije ostala nijema na Jankovićkinu izjavu, već joj je u svom stilu odgovorila na Tviteru:

- Izvjesna Dijana Stotka je komentarisala moj stajling. Ne znate ko je? Ni ja. Baš me interesuje ko je i u kom motelu je zaradila nadimak.

(kurir)