"Varala me s klupskim kolegom a sada traži alimentaciju"

Poslije objavljivanja morbidnih poruka koje je dobijao od prve supruge, u kojima mu proklinje dijete i naziva ga pogrdnim imenima, bivši fudbaler Partizana Albert Nađ odlučio da otkrije sve detalje života s njom.
11.09.2016 u 12:51
nadj

- Strašno! Šta da kažem o tim njenim porukama... Ja toj ženi nikad u javnosti nisam rekao nijednu ružnu riječ. Ne želim ni sada, ali želim da ispričam konačno ono što je bilo, jer ovako ispada da sam ja taj koji je napustio ženu sa troje djece, ostavio ih bez ičega i da nisam brinuo o njima.

Prijetnje batinama

Bivši fudbaler Partizana kaže da su problemi s Jelenom počeli odmah nakon razvoda. Tvrdi da je ona sa svojom majkom okrenula njihovu djecu, Nemanju, Nikolu i Janu, protiv njega.

- Najstarijeg sina sam prijavio policiji jer mi je prijetio batinama i poručio da mi je.e majku cigansku. Sa srednjim sinom trenutno imam korektan odnos, a prije godinu dana tražio sam DNK analizu za Janu. Možda će neko reći da sam džukela, ali imao sam sumnju jer mi je Jelena milion puta rekla da je Jana samo njeno dijete. Na moju veliku radost, DNK analiza je potvrdila da je Jana moja kćerka - kaže Nađ.

Njega je bivša žena tužila za neisplaćene alimentacije. Ukupno 30.000 eura.


- Ne bježim od tužbe. Postoje organi koji će donijeti odluku koju ću poštovati - kaže Albert.

On za Kurir prvi put priča i o razlozima razvoda od Jelene. Kaže da ga je varala s njegovim kolegom iz Partizana.

- Svi znaju ko je taj dečko. Neću izgovoriti njegovo ime jer ne želim da ga kompromitujem. Ja sam mu zahvalan jer mi je otvorio oči. Inače, osjetio sam da me vara. Rekao sam joj to, ali nisam bio siguran da li je neko iz Partizana ili neko povezan s klubom. Kad sam se vratio s puta, telefon joj je ostao na stolu. Stigla je poruka od njene drugarice da su se one dogovorile da se nađu s njim i sa još jednim igračem koji je u tom periodu igrao za Partizan - otkriva Nađ.


On kaže da su za to znali svi u klubu, osim njega.

- Pod.ebavali su me. Čak su me ljudi iz Upravnog odbora pitali da li treba da tom igraču s kojim me je varala produžimo ugovor. Rekao sam „naravno“, znao sam zašto su me to pitali. Kad sam se uvjerio, ostavio sam sve.

Priznanjem Kuriru da je njegova bivša žena bila u kres kombinaciji s njegovim klupskim kolegom, Albert Nađ je samo potvrdio ono što se spekulisalo još od 2011, kad se iselio iz kuće u kojoj je živeo s Jelenom i djecom.

Pričalo i pisalo da je Jelena Nađ varala supruga s najvećim zavodnikom među fudbalerima, Lolom Smiljanićem! Sagovornik Kurira iz tog vremena rekao je da je Nađ našao Smiljanićevu poruku u ženinom telefonu, što je potvrdilo njegove sumnje. Albert tada nije želio da priča o tome, rekao je da su to privatne stvari, a Jelena je prekinula vezu novinaru Kurira kad je čula pitanje.

(kurir)