Vučić izbacio Lepu Brenu i Bobu iz posla

Folk zvijezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović ostali su bez zastupništva Jaguara i „Land Rovera u Srbiji jer je taj posao dobio Ostoja Mijailović, poslanik Vučićevog SNS i blizak prijatelj Velimira Ilića.
06.07.2016 u 19:46
brena

Za ekskluzivno pravo zastupanja ovih prestižnih automobilskih brendova u Srbiji bile su zainteresovane mnoge firme, među kojima i poznati par. 

- Brena i Boba su se ozbiljno spremali da prošire svoju firmu „Grand motors“ ovim zastupništvom. Kupili su zemljište za 2,5 miliona eura kako bi osigurali da će ga dobiti, svjesni da će to biti odlično za imidž firme, ali i donijeti veliki profit. 

Na isti posao je bacio oko i poznati biznismen Branislav Grujić, i to preko firme „Kompresor“, ali ni on nije uspio - kaže sagovornik Kurira. 

Pored svih njih, posao je pripao „Bavarija motorsu“, čiji je vlasnik Mijailović. 

- On je odskora u SNS, gde je prešao iz Nove Srbije. Bit će ovlašćeni distributer Land Rovera i Jaguara za region, a investicija je vrijedna više miliona eura. Salon će početi da radi 2. septembra. Iako je mnoge začudila pobjeda Ostojića, pozitivno je što će na otvaranje doći sam vrh automobilske kompanije - kaže izvor Kurira. 

Mijailović je potvrdio da će biti zastupnik.

- Znam da su mnogi učestvovali na konkursu, da su Živojinovići bili suvlasnici firme koja je ranije uvozila ova vozila, pa su izgubili, a mi dobili. Meni je bitno da ćemo zaposliti 50 mladih ljudi i da smo pokazali profesionalnost firme - rekao je on.

(kurir)