Navijači izgubili strpljenje s Jagodićem, ali ne i Uprava

Dva vezana poraza na Tušnju razjarila su navijače Slobode koji su već izgubili strpljenje s trenerom Vladom Jagodićem i koji priželjkuju njegov odlazak sa "crveno-crne" klupe.
22.08.2017 u 09:24
vlado jagodic

Stalna kuknjava sa izostancima, vječiti alibi i otrcane fraze kojima opravdava svoje i neuspjeh svoje ekipe, očito su već prelili čašu kod tuzlanskih navijača.

- Čovjek nam priče nebuloze, obećava titule, Evropu...kao da smo mi pali s Marsa. Svjesni smo mi dometa ekipe ali mislim da je potrošio sve kredite, kaže jedan od navijača Slobode.

Ovoga puta Jagodić je za poraz okrivio i sudije, zbog čega mu slijedi kazna od Saveza zbog javne kritike djelilaca pravde.

Evidentno je da Rossoneri nisu osvojili bod u Krupi na Vrbasu i tri kod Viteza da bi Jagodić već bio bivši.

Možda Uprava Slobode zato još i nije izgubila strpljenje sa Jagodićem, koji i dalje upravlja poljuljanim "crveno-crnim" brodom.

Ili je u pitanju višegodišnji Ugovor koji bi u slučaju otkaza obezbijedio islatu ovom treneru u punom iznosu cijeli Ugovor kao da je odrađen do kraja.

Tri poraza, remi i pobjeda nije ono što su očekivali navijači od svojih ljubimaca.

Međutim, nije ni "smak svijeta". Recimo, za razliku od Sarajeva koje ima tri uzastopna domaća poraza. Postoji sve gore od goreg.

pressing.ba