Tuzla City oslabljen na Zrinjski

Posljednji meč u 2018.godini pred domaćim navijačima, fudbaleri Tuzla Cityja odigrat će protiv Zrinjskog. Mostarski klub dolazi na Tušanj u subotu a tim povodom organizovana je press konferencija u tuzlanskom premijerligašu.
23.11.2018 u 17:57

Pred novinare su izašli trener Slobodan Starčević i golman Adis Nurković.

“Utakmica protiv Zrinjskog dolazi poslije dobrog niza utakmica, dobrih utakmica našeg tima. Dolazi nam jedna od najkvalitetnijih ekipa u BiH, uvažavamo sav kvalitet ekipe iz Mostara, ali želimo dobar rezultat u ovoj utakmici. U ovoj utakmici ostali smo bez Adnana Šećerovića, Nevresa Fejzića, Nikole Mitrovića i Denisa Čomora, ali ne idemo sa bijelom zastavom. Svaka utakmica u našoj Premijer ligi ima svoju draž dosta je ujednačenja, i na svakoj utakmici moraš dati sve od sebe. Sutra sigurno neće manjkati motiva, te siguran sam da ćemo sutra ponoviti dobre igre koje smo prikazali u prethodnom periodu”, rekao je Starčević.

S obzirom da na golu neće biti standardnog Fejzića, zamijenit će ga bivši “A” reprezentativac Adis Nurković.

“Protiv Zrinjskog igramo u jednom dobrom trenutku, jer smo uvezali dobre rezultate u prethodnom periodu. Nadam se sutra nastavku tog niza, te da ćemo pružiti dobru partiju sutra i nastaviti naš niz”, kratak je bio Nurković.

Duel na Tušnju se igra u subotu 24.novembra od 13 sati.

U ostalim mečevima sastaju se:

Čelik-Mladost

Krupa-Željezničar

Sarajevo-Zvijezda 09

Široki-Gošk

Radnik-Sloboda

pressing.ba