Bjelica doveo Gračanliju u Osijek

U Osijek je stigao napadač Mihret Topčagić 32-godišnji napadač porijeklom iz Gračanice.
06.01.2021 u 20:56
topcagic

Riječ je o iskusnom napadaču koji je veći dio svoje karijere proveo u austrijskim klubovima, a imao je zapažen učinak i u inozemnim sredinama u kojima je bio. Čim su se stekli uvjeti da Litvu, svoju posljednju nogometnu destinaciju, napusti kao slobodan igrač, za Nenada Bjelicu nije bilo nikakve dvojbe da će upravo njega nastojati dovesti u osječke redove.

- Prije svega želim reći da sam vrlo ponosan što mogu zaigrati za Osijek, klub takve tradicije i velikih ambicija. Od prvog trenutka kada me je Nenad nazvao i pitao postoji li mogućnost da dođem u Osijek odmah sam rekao da sam itekako zainteresiran i vrlo mi je drago što sam sada ovdje, početno je ustvrdio Topčagić.

Mihret, dakle, nije uopće dvojio kada je uspostavio kontakt s trenerom s kojim je odlično surađivao u onim zajedničkim austrijskim danima…

- Naravno, međutim, nije samo to u pitanju. Igrao sam u Suduvi s Ivanom Kardumom, Domagojem Pušićem i Josipom Tadićem, bivšim nogometašima Osijeka koji su mi rekli samo dobre stvari o klubu čiji ću dres ubuduće nositi. Svi su mi odmah poručili da uopće ne razmišljam, kada je takva ponuda u pitanju i da sigurno neću pogriješiti, da je to svakako ispravna odluka.

pressing.ba