Dinamo ima nasljednika Luke Modrića

ONLINE GOONER, nogometni portal posvećen zbivanjima u i oko Arsenala, navodi da je vodeći klub engleskog prvenstva zainteresiran za dovođenje Martina Baturine. Talentiranog Dinamovog nogometaša opisuje se kao "sljedećeg Luku Modrića" i tvrdi se da je menadžer momčadi Mikel Arteta veliki obožavatelj 20-godišnjeg igrača.
10.04.2023 u 11:27
baturina

Veznjak hrvatske U-21 reprezentacije odigrao je za Dinamo u ovoj sezoni 26 ligaških utakmica i u njima postigao pet i asistirao za još sedam golova svoje momčadi. Nastupao je za momčad u kvalifikacijama za Ligu prvaka, a u skromnoj minutaži skupljao iskustvo i u utakmicama igranoj u njoj.

U tekstu o Baturini posebno se ističe da ga Arsenal prati već mjesecima i da je on posebno impresionirao svojom izvedbom uz gol i asistenciju u pobjedi 4:0 protiv Hajduka, piše index.

"Svojom vizijom, dodavanjima i elegantnom igrom u posljednjoj trećini terena zavrijedio je usporedbe s Realovom zvijezdom Lukom Modrićem", navodi se i ističe: "Naši izvori navode da bi ga Dinamo pustio za iznos od oko 15 milijuna funti (oko 17 mil. eura), što je cijena koja je dobrano unutar Arsenalovih granica."

"Za 15 milijuna funti ovo izgleda kao krađa. Ne budite iznenađeni ako za nekoliko godina shvatite zašto se o njemu toliko priča",

“Ne bi me čudilo da je ova glasina istinita”,

"Ovaj mladić ima zastrašujuć talent"...

"Bolesno je ono što radi u svojim godinama... Dobar izbor za budućnost", pišu navijači u osvrtu na tekst, a posebno se ističe sljedeći komentar:

"Ovaj dečko ima potencijal da bude bolji od Modrića. Uz svo dužno poštovanje prema Modriću, bio je dobar, ali u ovim godinama ovaj dečko izgleda zastrašujuće. Pod vodstvom Arteta može biti i bolji od legende."