"Državu i Fudbalski savez vode razbojnici"

Poznati fudbalski komentator Milojko Pantić, gostovao je na HRT-u uoči susreta Hrvatske i Rusije u četvrtfinalu Mundijala.
07.07.2018 u 11:35
pantic

O tome za koga će navijati u Srbiji, Pantić je kazao:

 – Ja sam odmah rekao da su od manjih nacija favoriti Belgija i Hrvatska. Za koga će navijati Srbija? Ne znam što bih rekao. Za hrvatsku bi televiziju rekao da ćemo navijati za Hrvatsku, za rusku televiziju da ćemo navijati za našu pravoslavnu braću. Građanska Srbija će sigurno navijati za Hrvatsku. Jedan bračni par kojeg sam sreo mi je rekao – radije ćemo navijati za našeg Luku Modrića nego za bilo kojeg Ronalda. – rekao je Pantić.

Kakvo je stanje u Srbiji? Momčad se vratila, kako su dočekani i kakva je atmosfera?

– Srbija je ljudi moji, zarobljana država od strane državnih razbojnika koji imaju političko krilo koje se zove srpska napredna stranka. Vođa državnih razbojnika je stavio na čelu saveza svog tjelohranitelja, bivši vozači se stavljaju na rukovodeće pozicije. Srpska reprezentacija je Kokezanija.

– Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je nogometna velesila bila i ostat će kako god se završi. Mislim da će doći do pobjedničkog postolja, a to znači da će igrati za treće mjesto.

(agencije)