Igrači Bayerna bijesni zbog krađe, mađarski suci se spašavali od linča

Četvrtfinalni uzvratni meč Lige prvaka između Real Madrida i Bayerna obilježen je brojnim sudijskim odlukama koje su imale direktan uticaj na konačan ishod, a mađarske sudije došle su u centar pažnje na čelu sa Victorom Kassaijem.
19.04.2017 u 10:36
rea bay

Realu je priznao dva gola iz ofsajda, a prije toga je prelomio susret u 84. minuti kad je Arturu Vidalu pokazao drugi žuti karton zbog čistog starta na loptu. Bayernovi igrači su nakon utakmice, pišu neki španski mediji, potpuno izgubili živce i krenuli su u svlačionicu obračunati se s Kassaijem. Prema njihovim navodima, mađarskog suca je od bijesnih Bavaraca čuvala policija. Arturo Vidal, Robert Lewandowski i Thiago Alcantara navodno su bili najglasniji, a mađarske suce su vrijeđali, nazvali lopovima i od ljutnje lupali šakama o zid.

- Ovakve pljačke se jednostavno ne smiju događati u Ligi prvaka. Od početka je bilo očito što se događa. Kad te ovako neko osramoti i naruga ti se, možeš biti samo jako bijesan, rekao je Čileanac nakon utakmice, a i njegovi suigrači bili su također izrazito ljutiti.

- Ligu prvaka moraju suditi kvalificirani suci. Ovo večeras jednostavno nije bilo na razini Lige prvaka, strašno, rekao je Thiago Alcantara.

Roben je bio također ljut.

Moraš se uvijek pogledati u ogledalo i prihvatiti pogreške koje si napravio. No mi danas nismo bili krivi za poraz. Užitak je gledati ovakve utakmice i onda ih jedan čovjek uništi svojim skandaloznim odlukama, bijesan je bio Nizozemac.

(agencije)