Masovne uplate na Zvijezdin preokret, bit će istrage(video)

Najnovija fudbalska afera potresa region zbog jučerašnje utakmice Jelen Super lige Srbije između OFK Beograda i Crvene zvijezde.
20.07.2015 u 15:25
zvezda

Naime, ekipa sa Karaburme u prvom poluvremenu vodila je sa 2:0, da bi Zvijezda u nastavku susreta zabila čak šest golova, od čega prva tri za samo 12 minuta.

Oni koji su gledali ovaj meč a koji se može pogledati i na snimku, jasno ukazuje kako je u najmanju ruku preokret Zvijezde sumniv.

Ali, ono zbog čega je ovaj meč doašo pod lupu jesu ogromne kladioničarske uplate prije meča na preokret tj. iz 1 u 2 kao i da će na meču biti 7 i više golova, a za ovu kvotu na 10 eura mnogi su dobili čak 280 eura.

- UEFA je sigurno pratila utakmicu OFK Beograd – Crvena zvezda, jer su uplate na ovaj susret u kladionicama bile enormne. Sljedećih dana očekujemo njihovu reakciju, a posle toga ću i ja pokrenuti istragu. Iskustvo me uči da u ovim situacijama akteri iz određenih razloga ne žele sa mnom da surađuju. Zato je krajnje vrije da se ovim problemom pozabave državni organi. Pretpostavljam da će se ovim više baviti Interpol, izjavio je sekretar za integritet takmičenja Milivoj Mirkov.

(pressing.ba)