Navijač Crvene zvezde nasmrt izboden u Čačku, odgođen meč

U zakazanoj tuči navijača Crvene zvezde i Borca iz Čačka uoči subotnjeg meča srbijanske Super lige, jedan navijač je preminuo od posljednica uboda nožem.
23.04.2016 u 11:04
tuca navijaca

Predstavnici Super lige su saopštili da se meč između čačanskog Borca i beogradske Crvene zvezde, zakazan za danas po podne u 17 sati, odlaže zbog "tragičnog događaja u Čačku u kojem je stradao jedan navijač FK Crvena zvezda".

 

Portparolka Policijske uprave Čačak Biljana Nastić izjavila je za Glas zapadne Srbije da je mladić koji je izgubio život preminuo u čačanskoj bolnici poslije teških povreda koje je zadobio. Portparolka čačanske bolnice Biljana Kočović potvrdila je da su u bolnicu rano jutros, oko 3.30, prevezena dva mladića, dodajući da se radilo o povredama oštrim predmetom. „

 

Mladić rođen 1995. godine je podlegao povredama, dok je drugi na odjeljenju intenzivne njege, ali nije životno ugrožen“, rekla je Kočović.

I u Fudbalskom klubu Borac je potvrđeno da je današnja utakmica sa Crvenom zvezdom, koja je bila zakazana za 17 sati, odložena.

(agencije)