Otkriveno zašto Ronaldo svaki dan ide u Maroko avionom

Španski su se mediji raspisali o gostovanju sportskog novinara, kolumnista i blogera Daniela Riola na francuskoj televiziji u emisiji ‘Touche pas a mon sport’ koji je natuknuo da su posjeti Cristiana Ronalda kickbokseru Badru Hariju ‘više od prijateljstva’.
04.12.2015 u 17:55
ronaldo

Rasprava je pokrenuta nakon što je objavljeno da 30-godišnja zvijezda Real Madrida redovno leti u Maroko, ponekad i nekoliko puta sedmično što je nagnalo mnoge da se zapitaju utječe li to na Ronaldovu izvedbu na nogometnom terenu.

‘Evo, uzmite za primjer Cristiana Ronalda. Sigurna sam da to što putuje u Maroko tri do četiri puta sedmično svom prijatelju da bi se pomazio s njim utiče na njegove sportske uspjehe’, rekao je Riolo.

Kako piše britanski Daily Mail, Ronaldo za ova putovanja u sjevernu Afriku koristi svoj privatni avion vrijedan oko 14 miliona funti.

Nogometaš iza sebe ima niz veza s nekim od najvećih ljepotica i najbolje plaćenih manekenki na svijetu. Ove je godine prekinuo petogodišnju vezu sa slavnom ruskom manekenkom Irinom Shayk.

Svi oni koji žele potvrdu Ronaldove veze s impoznantnim Marokancem pronašli su je i u nizu fotografija objavljenih na Harijevom profilu na Instagramu. Fotografije, međutim, uglavnom imaju duhovite potpise. Primjerica ona na kojoj Hari Ronalda drži u naručju piše: ‘Upravo vjenčani ha ha ha. Uvijek sam ovdje za tebe.’

(JL)