Vahi doveli igrača kojeg neće pa odlazi s klupe

Vahid Halilhodžić će vrlo vjerovatno napustiti klupu francuskog prvoligaša Nantesa na kraju ove sezone, javljaju tamošnji mediji.
21.05.2019 u 20:17
vaha

Bh. trener preuzeo je popularne Kanarince u oktobru 2018. godine u periodu kada im je prijetilo ispadanje iz lige, pa je za kratko vrijeme Vaha doveo taj mali klub u red.

Kolo prije kraja prvenstva Nantes je na sigurnom 11. mjestu u Ligue 1. Uspio što nije nitko u posljednjih 18 godina Još jednom pokazao je svoje trenersko umijeće i Nantes je od borbe za ostanak doveo u sredinu ljestvice.

Također, uspio je i nešto što nije nitko na klupi tog kluba u posljednjih 18 godina; slavio je na pet uzastopnih utakmica od čega je u tom nizu rušio i tri velikana. Lyon, PSG i Olympique Marseille padali su pred Vahinim Nantesom.

Vahi su doveli igrača kojeg uopće nije htio Halilhodžić je trebao produljiti ugovor, čak je i započeo pregovore s upravom Nantesa, ali je ipak došlo do velikog obrata. Javna je tajna da bivši trener Dinama i reprezentacije Japana nije u dobrim odnosima s predsjednikom kluba Waldemarom Kitom.

"Ako predsjednik Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja. Želim jaču ekipu naredne sezone, tako da je sve u njegovim rukama", kazao je nedavno Halilhodžić na konferenciji za medije, pritom ne skrivajući kakve odnose ima s klupskim čelnicima.