Vršajević se sprdao na svoj račun sa naslovnicom iz filma

Avdija Vršajević je na svome profilu, na Instagramu objavio sliku iz davnašnje tv-serije “Otpisani”, aludirajući na svoj i na status nekih svojih suigrača koje je Hajduk stavio “izvan crte”, usmjerujući ih na prodaju. Među 256 “lajkova” u neka doba jučerašnjeg dana upao je u – polemiku i to se brzo proširilo među korisnicima društvene mreže.
17.06.2015 u 14:34
avdija

Objasnio je:

- Za neznalice koji vide sliku plakata “Otpisani” ovo nije sprdanje kluba, jer oni su nas otpisali, a ne mi klub. Mi bismo se i dalje borili za Hajduk. Pozdrav za debile koji ne kontaju ništa – napisao je Avdija.

Bio je spreman da nam to i potvrdi s nekoliko rečenica:

- Ne znam ko je to mogao dovesti u kontekst ne daj bože provokacije?! Nema tu ništa uvredljivo. Mi smo otpisani i šta je tu nejasno? Meni je Hajduk vrh karijere i ja sam sretan što sam u Hajduku proveo pune tri godine. I dalje bih se borio svim srcem za Hajduk, jer, rekoh, on je za mene vrh! A ovaj plakat ‘Otpisani’, pa to je mala zezancija. Hajduk je meni puno više dao, a sad su me otpisali – rekao nam je Vršajević.

Vršajević i Mezga u Splitu treniraju i čekaju prodaju, Maloča je u Zagrebu, Gotal u Austriji...

- Treniramo i čekamo prodaju – kaže nam.

Spominjali su vas u kontekstu interesa Istre, Splita...???

- Ja sam u Hrvatskoj igrao za Hajduk i to je za mene vrh. Igrao sam za najveći klub u Hrvatskoj i nema sad smisla da idem ispod tog nivoa. Bit će nešto za mene u inozemstvu... Volio bih se okušati u jačim ligama, mislim da bih mogao. A ovu zezanciju treba shvatiti ispravno, mene je Hajduk otpisao, ja se ne sprdam ni sa kime, nema tu ništa uvredljivo.

(JL)