Slao poruke udatoj ženi pa dobio batine

M. M. (28) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedjelje pretukao Prnjavorčanina, nakon čega je pucao iz puške,
10.06.2019 u 15:43
sms

Kako nezvanično saznajemo, mladić koji je pretučen slao je ljubavne poruke supruzi M.M. Pripadnici Policijske stanice Prnjavor uhapsili su muškarca čiji su inicijali M.M. jer je u porodičnoj kući oštećenog, nakon verbalne rasprave, udario oštećenog puškom u glavu, zatim ispalio metke u pravcu zida i pobjegao, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policajci su juče oko 2.00 časova postupili po prijavi da je u prnjavorski Dom zdravlja dovezeno povrijeđeno lice, te su iste večeri pronašli i uhapsili osumnjičenog u mjestu Hrvaćani, u opštini Prnjavor. Pronađeni su i oduzeti puška, okviri za pušku, meci, kao i drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da protiv osumnjičenog bude dostavljen izvještaj za krivična djela nanošenje povreda i izazivanja opšte opasnosti, te nedozvoljena proizvodnja i promet oružjem ili eksplozivnim materijama.

(NN)