Viber ima novu opciju

Kao kanal koji podržava i poslovno angažovanje i lične kontakte, Javni nalozi se mogu koristiti unutar timova za prodaju, marketing i pružanje podrške – radi objavljivanja važnih informacija i više od toga.
14.11.2016 u 14:37

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, najavio je lansiranje “Javnih naloga” koji će omogućiti firmama, brendovima i javnim ličnostima da komuniciraju sa preko 800 miliona korisnika Viberovih korisnika na lični, intuitivni i neometan način. Putem Javnih naloga, Viber sada nudi paket rešenja za firme, brendove i javne ličnosti u cilju interakcije sa globalnom publikom putem korišćenja različitih opcija “1-na-1 četovanja” javnih objava preko svoje integrisane intuitivne platforme.

"Putem Vibera, ljudi već odavno komuniciraju bezbedno i besplatno sa članovima svoje porodice, prijateljima i saradnicima. Danas predstavljamo način da se oni povežu sa firmama i partnerima takođe" izjavio je Majkl Šmilov, Glavni operativni menadžer kompanije Viber. 

Prva grupa funkcija će omogućiti firmama da stupe u kontakt sa svojim aktuelnim i budućim partnerima putem Vibera putem razmene poruka i bogatog interfejsa, koji se mogu prilagoditi najrazličitijim potrebama bilo koje firme.

Kao kanal koji podržava i poslovno angažovanje i lične kontakte, Javni nalozi se mogu koristiti unutar timova za prodaju, marketing i pružanje podrške – radi objavljivanja važnih informacija i više od toga.

Po uspešnom otvaranju Javnog naloga, administratorima i učesnicima je omogućeno da naširoko komuniciraju na lak, direktan i personalizovan način sa svojom publikom, čime će na autentičnan način predstaviti smisao svog brenda. Javni nalozi će omogućiti i slanje poruka pratiocima na više načina, i to putem postojećih CRM-ova, uživo i manuelno – putem “jedan-na-jedan četova” – ili preko čet-botova. Dodatno, Javni nalozi će nuditi i sledeće usluge:

Kanale za lakše pronalaženje kompanija i brendova                                                                      

Direktnu intergraciju putem Viber API                                                                                                  

Najširi opseg komunikacije putem Javnih četova.

 

Javni nalozi su od danas dostupni na globalnom nivou, sa već postojećim partnerima kao što su medijski portal Hafington Post (Huffington Post), info-portal Jandeks (Yandex), portal za vremensku prognozu Veder Čenel (The Weather Channel), koji će uskoro predstaviti svoja rešenja.

(agencije)