Dinamo ima nasljednika Luke Modrića

baturina

ONLINE GOONER, nogometni portal posvećen zbivanjima u i oko Arsenala, navodi da je vodeći klub engleskog prvenstva zainteresiran za dovođenje Martina Baturine. Talentiranog Dinamovog nogometaša opisuje se kao "sljedećeg Luku Modrića" i tvrdi se da je menadžer momčadi Mikel Arteta veliki obožavatelj 20-godišnjeg igrača.

u 11:27

Je li Ronaldo završio sa MU?

Erik ten Hag, menadžer Mančester Junajteda, potvrdio je uoči gostovanja Čelsiju da je Kristijano Ronaldo odbio da uđe u igru na meču sa Totenhemom.

u 15:23

Objavljeno koliko zarađuje Miralem Pjanić u Barceloni

Objavljen je spisak najbolje plaćenih nogometaša španske La Lige u sezoni 2022/23, a među deset najbolje plaćenih igrača lige čak šest su članovi Real Madrida. Predvodi ih Eden Azar (Hazard), a ostali Realovci u topu 10 osim Luke Modrića i Karima Benzeme, su David Alaba, Toni Kros (Kroos) i Vinicius Junior.

u 14:02
Edin Dzeko

Španci tvrde da Real Madrid želi Edina Džeku

Real Madrid je ozbiljno zainteresovan za kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeku, španska Marca donosi ovu senzacionalnu vijest.

u 14:33

Poznata Realova zarada od Ligi prvaka

Real Madrd je osvajanjem Lige prvaka poprilično napunio klupsku blagajnu, javljaju španjolski mediji prije preciziranja o kojem je iznosu riječ. U detaljnom seciranju konačne svote kroz iznose koji su osvajani na samom putu do finala, a onda i u njemu, dolazi se do brojke od 136.65 miliona eura.

u 14:49

Senijad Ibričić okačio kopačke o klin

Senijad Ibričić se oprostio od aktivnog igranja fudbala.

u 21:54

U Novom Pazaru ogorčeni na drastičnu kaznu

Novi Pazar se oglasio saopštenjem za javnost, nakon što je FS Srbije kaznio ovaj klub sa 10 miliona dinara (oko 20.000 KM) i uslovno oduzimanje šest bodova.

u 18:29
fudbal lopta blato

Bosanac učestvovao u namiještanju utakmica

Nakon što je Federalni ured kriminalističke policije u novembru prošle godine izvršio pretrese i hapšenja u vezi s utakmicama 3. austrijske lige, a zbog sumnje u namještanje utakmica, danas su paralelno s kriminalističkim istragama koje su u toku povučene i prve mjere za aktere namještanja.

u 11:29
roman

Abramovič potjeran iz Londona, ko će preuzeti Chelsea?

Bogati Rus Roman Abramovič više nije vlasnik Chelseaja, potvrdio je to engleski klub na službenoj stranici.

u 10:28
anel ahmedhodzic 1

Šta čeka Ahmedhodžića u Francuskoj?

Između više ponuda, Anel Ahmedhodžić (22) odabrao je transfer u Bordeaux, jer će tu imati priliku da ima dobru minutažu u ligi petice.

u 16:59