Stjepanović:Primili smo naivno golove

Niko ne voli gubiti, no poraz od Tobola pokazao je na čemu Crveno - crni moraju poraditi kako bi bili još jači i opasniji. Kazahstanci su se predstavili kao trkački jak i neugodan protivnik, no prvih sat vremena pokazao je da i takvi ne predstavljaju veliku opasnost. Ahmetovićeva stativa, zatim i gol Veselinovića pokazali su pravo lice Tuzlaka.
11.02.2016 u 12:41

"Dobro smo igrali, pogotovo prvo poluvrijeme. Dobro smo stajali na terenu, imali smo dominaciju. Držali smo loptu i igrali dobar presing na njih. Iz svega toga smo i poveli, potpuno zasluženo", osvrće se na meč naš veznjak Nemanja Stjepanović. 

Neumorna radilica na sredini terena dodaje da su u nastavku meča Crveno  crni dosta mijenjali, no i tada su kontrolisali meč:

"Došle su izmjene, ali smo po meni i pored toga bili za nijansu bolji. Primili smo vrlo naivno golove! Oba iz prekida".

Upravo defanzivna prekid igra u ovom momentu se izdvaja kao taktički segment na kome će naša struka sigurno obratiti posebnu pažnju. Pogotovo nakon golova koje su nam postigli Kazahstanci. 

"To nam se i ranije dešavalo, ali sada imamo vremena da radimo na tome i da do prvenstava i taj segment igre popravimo. Moramo dosta odgovornije stajati na tim prekidima i držati maksimalnu koncentraciju do kraja svakog prekida", objašnjava Stjepanović koji ne krije da je veliki optimista po pitanju daljeg toka priprema i uigravanja:

"Iz ove utakmice može da se zaključi da naša igra postaje tečnija i da nastavljamo u ritmu u kome smo i stali jesenas. Nastavićemo da radimo kao i do sada, maksimalno ozbiljno i odgovorno i nadamo se da ćemo i u prvenstvu nastaviti tamo gde smo stali".

(pressing.ba)