Kuću prodaje ali ne Srbima, samo muslimanima i šiptarima

oglas

Nesvakidašnji oglas o prodaji kuće u selu Bela Voda kod Kruševca isključivo pripadnicima albanske nacionalnosti i muslimanske vjeroispovjesti zaintrigirao je mnoge kako zbog toga kome se isključivo nudi, tako i jer je posebno naglašeno da nikako nije na prodaju – Srbima.

u 21:16
tele

Student skočio u vodu i spasio tele od utapanja

Zdravko Krznarić, hrabri student treće godine Poljoprivrednog fakulteta iz Antunovca u ponedjeljak je iz dubokog kanala izvukao tele i tako ga spasio od utapanja.

u 20:56
makarska

Hrvati ne prestaju da kukaju, sezona je očajna

Hrvatska turistička zajednica objavila je podatke o dolascima i noćenjima turista u julu i priznala da je ova sezona slabija od prošle.

u 21:26
igor nadj

Kako je šestostruki ubica najavio veliki masakr u Zagrebu?

Šta je tačno bio okidač koji je u četvrtak navečer nagnao 36-godišnjega Igora Nađa da počini najstrašniji zločin u Hrvatskoj u posljednjih 21 godina, nije poznato. Naime, niko od protagonista zločina nije preživio da bi o samome događaju mogao pričati, dok ostalih direktnih očevidaca nema.

u 11:28
policija 1

Poginula spašavajući pijanog muža

Od zadobijenih povreda u riječkoj bolnici u utorak je preminula Njemica (55) kojoj je pozlilo u moru dok je spasavala svog sunarodnika (71).

u 17:42
sportna masaza

Radnica kozmetičkog salona pružala seksualne usluge

Brojne pjevačice, manekenke, starlete...poznato je da pružaaju razne seksualne usluge i bave se prostitucijom, a policija sve više otkriva takve slučajeve.

u 16:39
policijasibenik

Napao radnike iz BiH jer su tražili platu

Zbog ozbiljnih prijetnji svojim zaposlenicima s kojima se sukobio oko isplate plaća, u pritvor je predan 54-godišnji muškarac, doznajemo od glasnogovornice šibenske policije Marice Kosor.

u 15:07
Policija traka more

Bosanac na moru izbo ženu pa se ubio

Stariji muškarac porijeklom iz BiH izbo je sinoć na Hvaru ženu i onda izvršio samoubistvo.

u 15:23
FB

Policija mu došla na vrata zbog komentara na Facebooku

Čitatelji eBroda Ivica i Ivan su na portalu i Facebook stranici portala javno komentirali tekst o „uličnoj redukciji“ i zapljeni droge na način koji po zakonu vrijeđa i omalovažava policiju,

u 14:59
tresnje

Pao s trešnje i poginuo

Pedesetčetvorogodišnji muškarac poginuo je juče u međimurskom mjestu Draškovac.

u 21:00