Mbappe traži da ga PSG pusti u drugi klub

Održan je sastanak čelnika PSG-a i Kyliana Mbappea. Na tom sastanku je francuski napadač zatražio transfer iz Pariza, objavila je Gazzetta dello Sport.
19.08.2021 u 15:12

Mbappe želi biti vođa ekipe, a svjestan je da to u Parizu još dugo neće biti uz Lionela Messija i Neymara. Velika mu je želja zaigrati za Real i zatražio je od kluba da ga proda Madriđanima, prenosi Index.hr. "Poštujte naš raniji dogovor, rekli ste da mi nećete praviti problem oko transfera", navodno je rekao Mbappe čelnicima kluba na sastanku u ponedjeljak.

Međutim, PSG ga ne želi prodati iako mu ugovor traje još samo jednu godinu. Taj odgovor je razljutio Mbappea i najavio moguće probleme u ekipi. Plan francuskog kluba je pokoriti Ligu prvaka ove sezone i zbog tog cilja ne želi se odreći Mbappea, čak i ako to znači da će 22-godišnji napadač sljedećeg ljeta otići bez odštete.

Zasad je situacija takva da Mbappe neće produžiti ugovor, a PSG ga zbog toga neće kazniti i nastavit će ga koristiti do kraja ugovora. Uz Real, želi ga sljedećeg ljeta bez odštete dovesti i Liverpool.